Make your own free website on Tripod.com

Супер Събота се излъчва всяка събота от 20.05 до 23.00 часа по програма "Хоризонт" на Българското Национално Радио.

Фактитееееееее - такива, каквито са!


Интересни подробности за нас...

Последна промяна: 03/05/1999


Историята:

     До месец октомври 1997 година предаването се излъчваше всяка сряда, а и нищо чудно, че тогава името му беше просто "Супер". Сред неговите предишни водещи се открояват имената на Надя Михайлова - сега водеща на "Хоризонт за вас" и "Пари в брой" и Александър Велев /да, правилно сте прочели/ - (за)сега Генерален директор на БНР :))) Предаването е наследник на популярното някога издание "Хоризонт на вълните на младостта", което има близо 25-годишна история. Слава Богу, екипът на Супер Събота не се чувства като екип от ветерани! Той ревниво пази традициите и вярва, че всички опити на останалите радио-водещи в BG са просто опити! /както казва Жоро Любенов - "тук се говори с ирония"/ :)))

     Предаването Супер Събота винаги е разчитало на пресечната точка между актуалното и атрактивното. По този начин то, от една страна, се доближава до модела "съвременно младежко шоу", но, от друга, се дистанцира от подобните предавания в частния радиоефир, реализирани по модела "музика без край...". Екипът ни е воден от идеята, че на младите хора всеки път трябва да им се казва нещо ново, да научават нещо ново! Въпросът е, какво да бъде то и как да бъде представено?
     Според нас, най-добрият начин е вие да ни подскажете отговорите... и можете да го направите веднага на нашият e-mail или по пощата на адрес:


София, 1040
бул. "Драган Цанков" № 4,
програма "Хоризонт", за Супер Събота


Философия и още история:

     Особено важни за успеха на предаването са срещите на живо и възможността за пряк диалог в ефира на "Хоризонт". Досега наши гости са били: Графа, Ирина Флорин, дует "Авеню", Дони и Момчил, всички от "Метрополис", Нели, Кико и Стоян от кабелната музикална телевизия ММ, актьорите Петър Русев, Мариус Куркински, Албена Ставрева, Андрей Баташов, трупите на театрите "4хС", "Банбер", телевизионните водещи Вяра Анкова, Радинела Бусерска, Анелия Петрова, моделите Станислава Милкова, Явор Веселинов, Елина Кишишева, млади дизайнери, спортистът Иван Динев, най-добрият барман в BG за 1998 година, младите поети Стоил Рошкев, Симеон Симов, Олег Константинов, Светослав Митев, студенти и преподаватели от Софийския Университет "Св. Климент Охридски" и много, много други...
     Не малко са и световно-известните имена, чиито гласове са звучали в ефира на Супер Събота.
Marusha, Sven Vath, Westbam и много други знайни и незнайки герои на нашето време :)


Постоянни рубрики:

     Ето и отделните рубрики в предаването, макар и не винаги точно в такъв ред...

ИГРА "1 от 3" - избира се хит на вечерта от три предварително предложени от нас песни, начело в седмичните европейски класации или тематично свързани. Повече информация ще намерите тук.
ИГРА "В търсене на версията" - трябва да се познае кавър-версията измежду откъси от три или повече известни хита на популярни изпълнители. Още подробности тук.
"Супер-интервю" - разговор с гости в студиото. Вижте по-горе кой ни е гостувал и преценете сами!
"Вчера, днес, а... вдругиден" - коментарна рубрика, в която се говори за един и същи факт, погледнат в миналото, настоящето и... бъдещето. Трудна задача, но иначе атрактивна и забавна. Например: шоколада преди много години е бил смятан за "лайно", как е днес и какво ще говорят за него в бъдещето...
ИГРА "Супер дуел в дует" - най-популярната в предаването! Двама слушатели /или повече - защо не?/ се състезават едновременно в ефир. Всичко за нея, разбира се, тук.
"Супер-мода" - срещи с млади дизайнери, модели и манекени. Съвременни тенденции не само в световната, но и в българската мода. Наши специални кореспонденти и сътрудници ни информират за тенденциите във Франция, Италия, Германия...Съдържание copyright © 1998-1999 Supersat. Всички права запазени.
Design & presentation copyright © 1997-1999 Jubaka's Multimedia Design Studio.
GO TO... Jubaka's Multimedia Design Studio - Homepage!