Make your own free website on Tripod.com

Добре дошли в електронния свят на Супер Събота!

Хайде да си поиграем!


Всеки иска да играе...

Последна промяна: 03/05/1999


ИГРА "1 от 3":

     Всъщност, не става дума точно за игра, в най-точния смисъл на думата. Разбира се, има някакви награди, но това кой ще ги спечели зависи повече от индивидуалният ви късмет, отколкото от някакъв състезателен елемент. Целта на заниманието е слушателите сами да изберат хита на вечерта в предаването. Това, което трябва да направите, е да се обадите по телефона и да "гласувате" за една от три предварително предложени от нас песни, начело в седмичните европейски и световни класации или тематично свързани. Например: 3 песни на един изпълнител или 3 парчета на британски групи, или 3 песни в които се пее за световния мир, или 3 незнам си какви песни...  :)))
     Тази "игра" обикновенно се провежда още в самото начало на предаването, за да може по лесно да добием представа за вашето музикално настроение през вечерта. Награди получават не повече от 5 души, обадили се по телефона или "гласували" на нашият ICQ - пейджър. UIN #13196686


ИГРА "В търсене на версията":

     По същество тази игра много наподобява предишната, с изключение на това, че наистина може да се определи като "игра". Тя обаче, изисква повече познания в областта на поп- и рок-музиката и не на последно място бърза реакция и добра телефонна връзка /както и всички останали :))/. Тук ние отново ви предлагаме 3 или повече музикални изпълнения, но този път вашата задача е да познаете кое от тях е кавър-версия и веднага да ни се обадите.
     Сигурно ви е направило впечатление, но напоследък такава игра всъщност не е имало! Това се дължи на факта, че времето на предаването също бе съкратено и 3 игри ни дойдоха в повече. Е, ние все пак няма да се откажем от нея и най-вероятно ще я редуваме с първата :)


ИГРА "Супер Дуел в Дует!":

     Тук трябва да се пише малко повече, затова го оставяме за по-късно :)))Съдържание copyright © 1998-1999 Supersat. Всички права запазени.
Design & presentation copyright © 1997-1999 Jubaka's Multimedia Design Studio.
GO TO... Jubaka's Multimedia Design Studio - Homepage!