Make your own free website on Tripod.com

Добре дошли в електронния свят на Супер Събота!
Какво ви предлага този сайт...

Това е Homepage-a на Супер Събота

Последна промяна: 31/07/1999


SUPERSAT - АНКЕТА /2/
Какво е мнението ви за този сайт?

Невероятен!
Готин е!
Става...
...имам забележки, ама...
Не ме кефи!
Напрао е гаден!
За къф сайт стаа дума!?Резултати
Архив анкети


     От 26.06.1999 Супер Събота отново нахлува в мрежата... Всеки, който не може да се отдели от РС-то в съботната вечер, ще може да участва директно в предаването от каналите ни в IRC мрежите, ICQ (нашият UIN# 13196686), а най-настойчивите и през IRIS PHONE !!! Подробностите ще съобщаваме в началото на предаването.
Свалете си Real Player 5.+      Всички, които имат сравнително бърза връзка с Интернет, могат да ни слушат на живо всяка събота от 20ч. българско време /18ч. GMT/ в real audio от следния адрес: http://www.nationalradio.bg/real.htm     Тук ще може да научите повече за всички, или поне за повечето от тези, които подготвят, реализират и участват в нашето предаване. Ако искате да се запознаете отблизо с някой от водещите или от екипа на предаването, просто използвайте активно мишката!


     Част от предаването Супер Събота отново е посветена на компютрите, съвременните технологии и Интернет, защото все пак, без тях всичко това нямаше да е пред вас. Рубриката посветена на електронния свят не случайно се нарича SUPERSAT, залагайки на успеха на този сайт.
     Всяка Супер Събота от 22.30ч. ще се постараем да ви представим поне малка част от най-интересните компютърни събития, новини, програми и игри по света и у нас*, както и всякакви сензационни открития в света на науката, космоса и всичко, от което зависи нашето бъдеще. Изпращайте вашите мнения, идеи и предложения на някой от адресите, които ще намерите тук!
     Повече подробности за нещата, които ви представяме в SUPERSAT ще може да намерите на новата ни страница "Линкове", където ви очаква колекция от препратки към други интересни места в мрежата.


     Всяка събота ние ви предлагаме по няколко интересни игри, придружени с награди, каквито не предлага нито едно друго предаване в БНР. Тук не само ще разберете как и вие може да участвате в ефир, а и ще имате шанса да изпреварите останалите. Само вижте какви изненади ви очакват!


     Вероятно повечето от вас не знаят и дори не предполагат, че предаването Супер Събота има доста дълга и интересна история. Е, дори и да не сте наш редовен слушател или запален почитател, малко повече подробности за нас няма да ви отегчат... още повече, има картинки и звуци! Ако искате да разберете какво по-конкретно може да очаквате от нас, вижте постоянните ни рубрики.


     Една от основните причини да създадем този сайт, бе обратната връзка... т.е възможността и вие да участвате в създаването на това предаване. Сега вече имате непрекъсната възможност да споделяте вашите идеи, мнения и препоръки. Изпратете ни e-mail или посетете нашата GuestBook. Ако пък сте съвсем нетърпеливи, можете да ни намерите в ICQ по време на предаването. Нашият UIN #13196686


Свалете си Netscape Communicator 4.6

Този сайт е оптимизиран за разглеждане с Netscape Communicator 4.+ или Internet Explorer 4.+ в режим 1024х768 пиксела и 16-битов цвят!

Свалете си Internet Explorer 5.0


Съдържание copyright © 1998-1999 Supersat. Всички права запазени.
Design & presentation copyright © 1997-1999 Jubaka's Multimedia Design Studio.
GO TO... Jubaka's Multimedia Design Studio - Homepage!