Make your own free website on Tripod.com

Добре дошли в електронния свят на Супер Събота!


Интересни места в мрежата...

Последна промяна: 26/06/1999


/за нови препратки кликнете върху избраната от вас дата/
26 юни 1999! - Кандидатстудентска кампания '99
5 юни 1999!

29 април 1999!


Българско Национално Радио     Не случайно на първо място ви представяме адреса на Българското Национално Радио, защото това е мястото, откъдето можете да слушате и нашето предаване на живо в Интернет!
Този адрес ще е полезен за тези от вас, които са извън България и вече са загубили надежда, че някога ще могат да слушат програма "Хоризонт" от спътник. Е, сега ще имате възможност да слушате това уникално за българския радиоефир предаване, благодарение на вашето РС и този адрес:
tidbul2e.gif (214 bytes)   http://www.nationalradio.bg/


Сайта на гювеча!      Едно от най-популярните български места в мрежата... ако не и най-популярното! Тук ще намерите най-обширния каталог и справочник за български сайтове, подреден в най-разнообразни категории. При това, всичко е на аванта... фрий... гювеч...
   http://www.gyuvet.ch/
   http://plovdiv.techno-link.com/bgs/


dir.bg      Доста добър каталог на български web-сайтове, разпределен в добре подредени и структурирани категории. Търсачката работи еднакво добре както на български, така и на английски, дава достатъчно информация за всеки регистриран в каталога адрес, има интересна и достоверна система за оценка качествата на конкретния сайт.
Чата на dir.bg е вероятно най-посещаваният от html-чатовете, заедно с този на bulgaria.com :)))
tidbul2e.gif (214 bytes)   http://www.dir.bg/


search.bg      Още един много добър каталог и търсачка на български страници в Интернет. Сайтът предлага също полезни справочници и възможност за публикуване на малки обяви. Единственият му недостатък са относително по-малкият брой регистрирани адреси и по-обобщените категории.
  http://www.search.bg/Игри, игри... и пак игри!      Това е сайтът, благодарение на който всеки път в рубриката Суперсат ви представяме някоя от най-интересните игри излезли или предстоящи да се появят на пазара в западните страни. Вижте сами :)))
   http://www.pcgamepro.com/

 

AnandTech - The best reviews on the Web!      На този адрес ще намерите едни от най-добрите прегледи на хардуерни продукти в мрежата, както и много други полезни анализи, сравнения и информации за голямо разнообразие от марки и модели. Тук може да потърсите и полезни съвети за по-доброто функциониране на вашето РС. Достоверността на данните е гарантирана!
   http://www.anandtech.com/


Търсете с AltaVista!      Предлагаме ви връзка към най-добрият сървър за претърсване на мрежата, който ще намери поне два пъти повече страници по зададени от вас координати, от всички останали по-известни подобни машини. Освен това, тук може да получите безплатна електронна поща, безплатно web-пространство и безплатен софтуер за download, както и много други услуги. Отскоро AltaVista предлага и отделно търсене на графични и медийни файлове във формати: JPG, GIF, PIC, TIF, MOV, AVI, VIV, MPG, MP2, MP3, MP4, VQF и други... 
   http://www.altavista.com/STARWARS - Official movie site!      Съдържанието на този сайт може би не се нуждае от коментар, тъй като едва ли някой от вас не е гледал (или поне чувал достатъчно за) най-популярната, най-гледаната и най-успешната филмова сага. 1997-а бе годината на триумфалното завръщане на Звездните войни, при това в оригиналният им вид с някои подобрения. Сега сме в годината на "Звездни войни: Епизод-1, Невидима Заплаха" - филмът очакван от няколко поколения, който със сигурност ще се превърне в най-касовия хит на всички времена. Е, и това няма да е за дълго, тъй като все пак ни очакват (поне) още два епизода... Сайтът, който ви представяме, ще ви държи в течение на нещата около любимите ви герои!
   http://www.starwars.com/


The official Team McLaren site!      За всички почитатели на високите скорости и свистенето на гуми представяме официалният адрес на най-успешния отбор във Формула-1 за всички времена. Team West-McLaren-Mercedes държи световната титла при конструкторите и има големи шансове да я задържи и през следващия сезон. На този сайт ще намерите цялата информация за отбора: неговата история, пилоти и плановете за бъдещето, както и богат архив от снимки и видео-материали. Предлагат се и различни интересни и безплатни услуги, като изпращане на картички например...
   http://www.mclaren.co.uk/Съдържание copyright © 1998-1999 Supersat. Всички права запазени.
Design & presentation copyright © 1997-1999 Jubaka's Multimedia Design Studio.
GO TO... Jubaka's Multimedia Design Studio - Homepage!